Absoluut sneeuwzeker… 

Brede pistes en bijna alles met hypermoderne stoeltjes- of cabineliften bereikbaar.

Het grootste en meest populaire wintersportgebied van Oostenrijk is Ski Amadé. Dit enorme skigebied, met in totaal ruim 760 km piste en ontsloten door meer dan 270 moderne skiliften, is een verzameling van vijf verschillende gebieden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Gastein, Grossarltal en Schladming-Dachstein. Ze kennen ieder hun eigen unieke karakter en behoren stuk voor stuk tot de absolute wereldtop. 

Samen met de Reiteralm, Hochwurzen en Planai vormt Hauser Kaibling het met goud bekroonde skigebied rond Schladming. Hier heeft u grote kans een van de talrijke olympisch- of wereldkampioenen van Oostenrijk tegen te komen! Dit is echt hun favoriete plek om de afdaling, reuzenslalom of buckelpiste te trainen. 

Maar ook de enthousiaste beginner of minder ervaren skiër kan hier uitstekend uit de voeten. Absoluut sneeuwzeker en belangrijk voor de snowboarders onder ons: brede pistes en bijna het hele gebied is met hypermoderne stoeltjes-of cabineliften bereikbaar. Het bijzondere van het park is dat het vrijwel op de piste ligt. Ski-in en ski-out het hele seizoen gegarandeerd! 

Een imposant uitzicht.

De volledige gevel van  glas zorgt niet alleen voor veel licht maar garandeert
ook een weids uitzicht op de skipistes en het imposante bergmassief van de “Hoher Dachstein”

Bij het dorpscentum en de skilift


Ski-in ski-out


Uitgekiend verhuur- en beheer concept met ruime eigen gebruik mogelijkheden


Hypotheek tot 70% met een lage rente variërend van 2% tot 2,5%

De cracks zullen zich de ‘echte’ zwarte afdalingen – aangegeven met informatie over lengte en hellingspercentage – herinneren, de snowboarders het geweldige funpark, en de toerskiërs een van de mooiste dal-afdalingen van de regio, de indrukwekkende “Finale Grande”. Wat iedereen zeker bij zal blijven is het overweldigende uitzicht op het tegenovergelegen Dachsteinmassief. 

Maar ook wandelaars en langlaufers worden hier niet vergeten. Meer dan 100 km bewegwijzerde winterse wandelpaden en maar liefst 350 km geprepareerde loipen voor inspannende ontspanning. In een woord: geweldig!

Een panoramalift brengt u naar de imposante Dachstein Gletsjer, de beroemde Sky Walk en het indrukwekkende Eis-Paleis. Een must voor liefhebbers van de overweldigende bergwereld. En echte waaghalzen proberen de hoogstgelegen hangbrug van Oostenrijk en lopen over de ‘trap in het niets’ naar een glazen uitzichtplatform.

Absoluut sneeuwzeker… 

Brede pistes en bijna alles met hypermoderne stoeltjes- of cabineliften bereikbaar.

Pistes
Totaal: 755 km
Blauwe pistes: 284 km
Rode pistes: 390 km
Zwarte pistes: 50 km
Skiroutes: 31 km 

Liften
Gondels: 46
Stoeltjesliften: 86
Sleepliften: 104
Bergtreinen: 2

Overige informatie
Start seizoen: November
Einde seizoen: Juni
Capaciteit: 365.000 Pers./Std.
Gletsjer
Min. hoogte: 600 m
Max. hoogte: 2700 m