Exclusieve wellness chalets
in het grootste ski-gebied
van Oostenrijk

hauserkaibling.com

Lees verder

36 vrijstaande luxe wellnesshalets met eigen zwembad
+ 20 design appartementen


Op een toplocatie in Oostenrijks grootste skigebied met 760 kilometers piste


Bijzondere architectuur en voorzien van alle luxe en comfort


Uitstekende combinatie van plezier in een tweede huis en een aantrekkelijke investering


Lees verder

Het project

In navolging van ons succesvolle project Alpenchalet Reiteralm bouwen wij op een toplocatie in Oostenrijk  ons nieuwste en prestigieuze project Bergresort Hauser Kaibling. Op de piste en bij het dorpscentrum van Hauser Kaibling zal Oostenrijks meest spraakmakende resort worden gebouwd. Alle chalets en appartementen hebben een magnifiek uitzicht op het Dachstein massief en door de bijzondere architectuur en de façade met panoramaglas zal dit wederom een groot publiek aanspreken.

Geheel volgens Oostenrijkse traditie worden de chalets gebouwd met eersteklas materialen en hebben door het originele ontwerp een authentieke uitstraling. Standaard heeft iedere woning een in-house wellness de chalets ook nog een eigen swimspa op het terras. Door het mooie gebruik van hout en glas bieden de chalets een weldadige ambiance. Dat betekent volmaakte luxe gecombineerd met gezelligheid en comfort.

Een imposant uitzicht.

De volledige gevel van  glas zorgt niet alleen voor veel licht maar garandeert
ook een weids uitzicht op de skipistes en het imposante bergmassief van de “Hoher Dachstein”

Bij het dorpscentum en de skilift


Ski-in ski-out


Uitgekiend verhuur- en beheer concept met ruime eigen gebruik mogelijkheden


Hypotheek tot 70% met een lage rente variërend van 2% tot 2,5%

De chalets

De ruime chalets zijn zodanig ontworpen dat zij uitstekend passen in de natuurlijke omgeving. Aan de hand van de omgevingskenmerken zoals bomen, rotsen en hellingshoek wordt de plaats en het blikveld van ieder chalet individueel bepaald. De geheel of gedeeltelijke gevels van glas zorgen niet alleen voor veel licht maar garandeert ook een weids uitzicht op de skipistes, Haus Ennstal en het imposante bergmassief van de “Hoher Dachstein”.

De chalets beschikken standaard over 3, 4 of 5 slaapkamers, fraai afgewerkte badkamers, Swim Spa en een in-house wellness. Tot de basisuitrusting van ieder chalet behoren skilockers, schoenwarmers, wifi,  vloerverwarming, met natuursteen afgewerkte gas-open haard, bijzondere en exclusieve buitenverlichting etc.

Een imposant uitzicht.

De volledige gevel van  glas zorgt niet alleen voor veel licht maar garandeert
ook een weids uitzicht op de skipistes en het imposante bergmassief van de “Hoher Dachstein”

Schrijf je nu in als geïnteresseerde

Persoonlijk contact

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de Oostenrijkse wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit.

In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc. Vanzelfsprekend verzorgen wij de hypotheekaanvraag, zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt en voor de verhuur de inschrijving bij de Oostenrijkse belastingdienst.